Zinkies

...
Jag: Nu är tiden för att lämna in enkäten jag skickade ut förra veckan slut, så jag behöver inte få in fler svar. Tack till er som svarade på min enkät, det var väldigt snällt av er att ni tog er tiden till att göra det!

Mindre snäll människa:
Jag hoppas att du är väl medveten om att massutskick som dessa är helt förbjudna enligt katedralskolans stadgar, läs paragraf 28 för mer info. För din egen skull borde dessa utskick upphöra med omedelbar verkan innan detta får allvarliga konsekvenser. Det finns endast två saker som katedralskolan ser allvarligare på och det är fusk under examinationer samt kränkningar av lärare eller elever. Följ mitt råd och sluta upp med det här omedelbart, förslagsvis att du även skickar ett sista mail där du ber om ursäkt till personer du ställt till med problem och oreda för.
Mvh Edward

"Ursäkt":
Efter att jag pratat med Mikael Brant-Lundin har det visat sig ett mail jag skickat ut har skapat lite oro bland vissa elever. Jag vill be om ursäkt över mitt ironiska tillvägagångsätt, och ifall ni har tagit illa upp av detta. Jag ville uttrycka min frustration över alla dessa massmail och gjorde detta kanske på ett olämpligt sätt.

Jag säger bara en sak... 
 
DET mina damer och herrar är ironi på elegant vis!