Zinkies

Ok so here's the deal
Jag var fett bra på att skriva för 4 år sedan. Om man går tillbaka till rötterna, så kan denna bloggen bjuda på utsökt humor by Julia. Förmodligen oförstålig för en ordinär människa, med tanke på hur många gånger jag är den ända som skrattar när jag ser på film tillsammans med andra. Seriouslly though, jag trodde liksom Benjamin Button var en komedi... Men jag menar, vad hände på 4 år. Nu är bloggen visserligen lika lite eftertraktad och genomläst, men why so serious?

Jag är fängslad i någon slags skrivar kramp, kreativ kramp I guess. Har inte heller någon kamera för tillfället och det ger mig näst intill ångest. Men hallå, man ska ju inte vara så himla materialistisk så jag borde väl inte klaga. So back till det med skrivarkrampen. Jag tror jag börjar bli fördummad. Förstummad. Idag satt jag och sa allt som dök upp i mitt huvud och det var bara blab. Och inte ens roligt blab, med en djup twist, utan konstant obetydligt blab. Som om jag var 3 år och världen var tre centimeter framför mig.

Shit klockan är allt för mycket. Igen. Det river i mitt blod. I min själ. Det är som om min personlighet vill fly från min kropp, men hålls tillbaka av det tjocka skinnet. Det sliter och drar i mig. Jag vill bara släppas fri. Vart är alla människor med drömmar om konst och skönhet? Behöver någon att skapa med. Jag är en skapare. Jag andas in inspiration och ut kreativitet. Utan den kvävs jag. Jag kvävs i den här världen. Hjälp mig, snälla någon. Ge mig något att leva för. Jag har ingenting att ge till.
#1 - Amanda W

Åhh, jag har känt samma sak de senaste 2 månaderna kanske! Att jag är förstummad/ fördummad, som du beskrev. Ingen text jag skriver är bra längre, och inget kreativt riktigt nytänkande. Men jag köpte en engångskamera på Clas Ohlssons och plötsligt började jag tänka annorlunda kring foto; ville ha nya vinklar och intresserade mig för helt nya motiv. Så det är verkligen ett hett tips! Lite spännande också då man inte får se resultatet direkt, också eftersom människorna slappnar av på ett annat sätt framför kameran då. Och om du vill ha någon att skapa med, så hej! Jag är på!