Zinkies

Hei alla fina!
Det är svårt att förstå ibland, hur lyckligt lottad man är. Mitt liv har en tendens att bara lösa sig. Det betyder att visst problem uppstår och saker är tuffa ibland, men sen ber jag och saker och ting bara faller på plats liksom. Det gör att jag ibland är rädd för att jag ska bli...vad ska man säga..bortskämd? Som om Gud gör det för lätt för mig och jag är jätte tacksam men det är så svårt att veta hur få det är i världen som är så privilegierade som jag känner mig.. Det där är ju en västerlännings paradox, man har det så bra att man har det dåligt för att alla andra inte har det lika bra... Aja önskar bara att jag kan göra livet bättre för andra, typ rikta mitt fokus utåt. Det är mitt livsmål att verkligen leva för andra, men vad dålig man kan va på det i praktiken...

Julias vardagstankar ;)
Att længta gør livet vært att leva
Så sant.
Denna veckan har varit en bergochdalbana, måndagen var jag så nere att allt kændes skit. Tirsdagen var jag i skolan en liten sveng sen så kom jag hem med huvudværk och ingen ork alls. Gissar att youtube var huvudsysslan. Sen så kom onsdagen och jag jobbade som en åsna, vet inte om det ær ett uttrykk med det ær en kænsla i alla fall. Dagen avslutades i total frustration øver allt arbete som jag gett mig sjælv och brist på tid.. Sen låg jag i natt med jætteont i magen och vaknade med halsont och tæppt næsa. Weey, fortfarande utmattad av allt arbete utført idag, men har åtminstonde betalat en fakura så då var en børda lættad.

Jaha så detta har inte varit en bra vecka?
Joo, faktiskt så har det det, livet ær allmænt bra.
Jag får jobba kreativt och ostørt hemmifrån, min kompis bor tio meter ifrån mig, jag har fått sommarjobb før hela sommaren och jag har massor av saker som jag længtar till. En sak som ligger næra i tiden ær søndag då jag ska åka till Sverige och krama om min fina familj. Livet ær bra också nær det ær dåligt, det ær då man vet hur bra man egentligen har det. :)
Nytt vatten att gå på
Ok så imorgon skal jag gøra något jag aldrig gjort førut, något som jag ær jættenervøs infør, men samtidigt ser fram imot. Så ber Gud om att han skal ta øver kontroller och gøra sitt verk genom mig. Mitt liv ær ganska bra just nu. Vaknar 8 och lægger mig 10 och har fullt upp før det mesta om dagarna, det ær så jag håller mig sjælv glad. Jag behøver projekt før att hålla kreativiteten på plats ;)