Zinkies

Here's my heart Lord
Tänker ofta på vem jag vill vara. Eller snarare hur jag vill vara. Kommer alltid fram till att jag vill att mitt liv ska genomsyras av de andliga frukterna. För det är verkligen de kärn karaktärsdragen som jag anser är viktiga. Det fina med frukter är att de är ett resultat och inte en strävan.
Burn out is a life that's been lived in it's own strength
Sa en klok person en gång...
Ok, hmm vet inte riktigt vart jag ska börja.
På sista tiden har jag varit mycket trött och slapp, delvis för att jag jobbar, delvis för att jag är lat och inte kämpar emot tröttheten.
Dock har jag haft en väldigt bra period psykiskt, verkligen. Varit lycklig var och varannan dag och bara det är ju mer än vad en människa kan kräva ut av livet.
Idag åkte mamma och Sandra vidare på semester och det är alltid lite av en tomhetskänsla när besöket lämnar. Samtidigt börjar min längenhet koka över och jag känner ända in i benen hur mycket den behöver ett storstäd. Utöver det hade jag precis börjat få ett bra fokus, när något kom ivägen och gjorde mig lite ofokuserad. Något som inte behöver göra mig ofokuserad egentligen. Så imorse kände jag lite på den där smygande ångesten i bröstet och ska jag vara ärlig har dagen spenderats med en kaffekopp i soffan framför youtube... Men nu känner jag att näe, jag pallar inte falla tillbaka i gamla mönster. Nu är det dags att rycka upp. Såg på ett Todd White möte, gör mig alltid lika inspirerad. Jag menar jag brukar kunna titta 10 min per dag för det är så mycket tyngd i det han säger att jag kräver en stund bara för att reflektera över det och mitt eget liv.
Anyhow, jag har haft någon slags längtan att skala ner mitt liv materalistiskt och göra mig av med massor av saker. Dessutom vill jag ta mer tid åt bibelläsning, bön och tid med Gud helt enkelt. Inte för att verka som en bättre person, men för att verkligen få växa i min kristna identitet. Varje dag så skriker min själ ut en längtan efter att få lägga ner hela mitt liv för Jesus och fastän vissa saker kan vara onödiga eller överdrivna, ser jag inget fel i att utföra ett litet experiment. Att göra sig av med saker är ingen big deal, man kan köpa nya om man absolut måste och saknar man något får man försöka komma över det och gå vidare. Därför ska jag nu ta tag i mig själv och storstäda lägenheten och rensa ut lite skit, trots att klockan är 18. Det kanske inte låter så konstigt för dig, men för mig är det en stor grej för ska jag storstäda i vanliga fall är det oftast planlagt veckor innan och en heldagsgrej.
Vet inte varför jag kände för att uppdatera er om detta, men min blogg, så gör som jag vill :)