Zinkies

Dålig uppdatering
Ni vet när livet rullar på och allt är sådär bra att man egentligen inte orkar lägga ner tid på att berätta om det.. Lite så är det. Varje dag händer det någonting värt att berätta här, men det känns meningslöst eftersom att oavsett hur bra jag skulle kunna uttrycka det så skulle ni ändå inte förstå hur det har varit och hur underbart mitt liv är just nu i förhållande till det. Men för att ni ska få en liten insikt i mitt liv kommer här en liten sammanfattning av min vecka :)

Måndag: Jag hade lektion om photoshop i tre timmar och hängde med min nya vän som jag lyckades skaffa på en dag (bonus poäng Julia, det tar sig) efter skolan kom jag hem till Lena och vi lagade mat och gick senare upp till hennes föräldrar där vi hängde en stund och pratade om Lenas framtid.

Tisdag: En till tretimmars lektion om photoshop med min jätte härliga lärare Tor Jarle som är sörlänning och som är super mysig. Sedan satt jag bredvid en äldre kvinna som inte ens visste hur man använde musen till datorn... Svar ja, hon behöver lite assistans ibland av ett datageni som mig.. När jag kom hem lagade vi mat igen och myste med några avsnitt av Glee i soffan. Sen cyklade vi spontant ner till en sjö i närheten med klippor och nakenbadade.

Onsdag: Lena skjutsade ner mig till min moster för att jag skulle vara barnvakt till min yngsta kusin. Jag och min finiskusin gick promenad, gungade, lagade pannkakor, lekte med lera och badade. Sedan blev jag bjuden på middag när resten av familjen kom hem. Därefter åkte jag upp till mina andra kusiner och hade tecknar kurs med de. Sedan åkte jag och Lena hem och gick in till hennes föräldrar där vi återigen pratade om Lenas framtid. Därefter låg jag och Lena i sängen och pratade tills vi somnade.

Torsdag: Jag åker in till skolan tidigt för att sitta i datarummet och hålla på lite, sedan går jag och min klasskamrat Madeleine på föreläsning om formhistoria som i princip är två timmars lektion där vår lärare visar massor av bilder på arkitektur och möbler och berättar om designen bakom och hur det hänger ihop med olika trender och epoker. Jag älskar det! Sen när jag kom hem så åt jag och Lena mat innan vi åkte upp till mina konstintresserade kusiner igen. Där drack vi först kaffe med min moster, sen ritade vi en stund med kusinerna och därefter gick vi bort till mormor och morfar och fixade bankkonto till mig och pratade en stund med de. Därefter åkte vi snabbt förbi min andra moster för att lämna några ägg och pratade kort med henne om Lenas framtid. Sedan åkte vi hem och städade i två sekunder innan två av Lenas vänner kom förbi. Vi satt uppe hela kvällen och diskuterade religionsfilosofi (japp mitt favoritsamtalsämne!) De stannade till kl 2 och sen gick vi och la oss.

Fredag: Jag och Lena lyckades ta oss upp om morgonen trots att vi varit uppe så sent. Jag åkte in till skolan och satt med min fina kusin Tabita på bussen. Sen hade jag återigen 3 timmars photoshop lektion vilket var jätteroligt. Vi gick igenom strukturer i layouts. Därefter beställde jag och Madeleine flygbiljett till Köpenhamn 22 sep eftersom att vi kommer ha studieresa där i tre dagar. Därefter åkte jag in till Kristiansand och väntade på Mandalsbussen. Jag köpte en tjock upplaga av Elle Uk för september och en juicebrus och åt mina riskakor med sallad som jag hade med mig hemifrån. Sen tog jag min långa sköna busstur hem, som tar cirka 45 min vilket är perfekt längd för en skön tupplur. Sedan cyklade jag sista biten och kom hem till en glad Lena som ligger på köksgolvet och njuter av att hon äntligen sagt upp sig på sitt jobb och har slutat som konditor. Vi åker och handlar en chromecast för att fira och lite frukt och grönt till middagen. När vi kommer hem lagar jag ungsbakade rotfrukter och därefter slutar internetet att fungera. Dagen slutar med att vi går och lägger oss kl 23 eftersom att vi inte pallar livet utan internet haha.

Lördag: Idag får vi se vad som händer, jag gjorde världens godaste frukost med frukt, smoothie och nötter och nötsmör. Vi tänkte ta en tur till stranden och kanske fota. Vi ska handla mat för nästa vecka och åka in till Kristiansand för att köpa en foodprocessor. Sen tänkte vi hälsa på vår moster och kusiner i eftermiddag/kväll.

Söndag: Imorgon är planen att vi ska besöka en kyrka och kanske gå en lång fin promenad :)

Ha ett underbart liv vänner, varje dag i veckan! <3