Zinkies

Listan
Jag har tänkt lite. De flesta tjejer, tror jag, har någon slags mental lista av vad personen söker efter i en respektive. Även om man, som mig, har varit relativt ointresserad av någon slag romantik för tillfället, har man ändå många gången ett svar på hur man tänker sig att någon man tycker om ska vara. Vilken typ man dras till, vilken typ man är intresserad av. Personer som redan är över huvudet förälskade, kan ju va ett undantag då de förmodligen har svårt att måla ut en skiljande bild av hur en perfekt partner skulle vara. Hursomhaver, själv har jag väl haft någon sån där lista i mitt huvud som jag rabblat upp i mitt huvud ibland på vägen hem efter skolan tills man insett att den är för lång för att sammanfatta i en mening och det mesta är relativt motsägelsefullt. Men idag har jag kommit i underfund med att allt jag söker i en eventuell person om jag någon gång får för mig att söka efter någon alls, är att personen är omtänksam och empatisk. För jag har stora problem att lyssna på människor som sakligt kan argumentera frågor iskallt, som egentligen är jätteladdade. Jag är glad för att människor som dessa finns, men jag har svårt att se hur jag skulle kunna relatera till den här personen permanent.
Bara en genomtänkt tanke.
More than words falling out
Tog mod till mig idag och såg efter vad som finns sparat på datorn av alla mina dokument som raderats. Blev väldigt nedstämd när jag inser hur många ord som gått förlorade. Ett helt katipel från spring för livet som jag aldrig kommer få tillbaka och flera scener från min Laleh musikal :( Det suger
Spegel, spegel på väggen där
Har matteprov imorgon, men bestämde mig för att tillägna hela dagen åt att skriva och öva in mitt svenska nationella tal istället. Fett värt det. Jag planerar nämligen att naila det, typ stående ovationer. Driver. Nästan.

Provet imorgon får gå som det går. Klarar inte av skolan just nu. Den tråkar ut mig. Allt och alla tråkar ut mig. Framtiden tråkar ut mig. Om sanningen ska fram vill jag bara lägga mig i en pöl och smälta för att sedan torka ut och försvinna. Helt och hållet avdunsta. Som Sharpay säger i High school musical, Avdunsta långa människa. Bästa repliken i hela den filmen. Shit vad jag är deprimerad. Hela det här freaking året har varit som en berg och dal bana med ovanligt många nedförsbackar. Synd bara att nedförsbackar inte är lika roliga metaforiskt som de är in real Life.