Zinkies

Nytt, Fräsht och lika Idotiskt
Har bytt design as you can see. Ehe har nog varit olaglig, men förhoppningsvis inte. Jag gillar den här. Den är ironiskt ironisk. Den du, den kan du smaka på ;) Äh Livet är härligt och sommaren svalkar alla förälskelser. Jag tror inte jag gillar våren i alla fall. Den får mig att må illa. Kyss din egen bak, som Sandra brukar säga. Grovt...Jag vet...

//Zinkies
Hammare
Fransk musik i skallen.
 
Grå himmel. Smatter längs fönstret. Rent rum i färgskala. Radar på fönsterkarmen och döda myror på golvet.
Skogen är grönare när vädret sviker.
 
Jag tror det kallas jazz, det där i min skalle.
Jag vill bli kär. Jag vill bli kär för att glömma. Jag vill bli kär för att skrämmas. Jag vill bli kär för att ha något att tänka på. Men jag vill bli inte bli kär. Det passar mig inte. Kan inte killar bara lämna mig ifred?
Sax, hår. Typ så.
Tjejer är inge vidare på att fatta. De dömer eller glömmer.Tills de möter det själva. Då kan du uppmuntra för du förstår. Du hade bara oturen att vara först.
Jag tror inte det är bra att vara först. Det sätter bara standarden så att nästa kan jobba upp den. Fast du är ju inte ens först.
Inga pusselbitar passar. Världen är blöt. Sicken tur att man inte bor i London.
 
Zaz är det i min skalle.
Jag vill att någon pitbull ska komentera (pitbull betyder random, en väääldigt hemlig hemlighet är avslöjad). Jag gillar faktiskt anonyma komentarer...Jag gillar Hallonsedels komentarer också, men skulle fortfarande var kul om någon pitbull komenterade. Just for your information, asså da ba va, liksom...
 
Hon är ganska bra, hon i min skalle.

//Zinkies
Law nr2...
(Har varit lite försiktig med de där punkterna för de blir lätt överflödiga i mitt sällskap...You see.)
 Hur som haver är
 
Lag 2: Stalka inte när någon ignorerar dig!
Så som: Att du ringer offret 12 gånger i rad för att det inte svara. Ringer vänner för att de ska få tag i offret. Smsar varje dag trots att du inte fått något svar...(sa ju att det lätt blev överflödigt)
Varför?: Det är oerhört frustrerande för den utsatta personen eftersom man ställs emot väggen. Man blir tvingad att antingen vara snäll och trevlig säga ja, ljuga och själv torteras. Eller vara rak på sak säga nej och såra någon. Dessutom betyder en upprepande ignorans "låt mig vara" (...låt mig vara. lite tiiiiil. jag e. jag e inte beredd att dööö än. Inte än...Bra låt björn till walz) Dessutom är det högst irriterande när man väntar på ett viktigt sms och allt man får är sms från... någon annan. För att inte tala om hur jobbigt det är att gå och ora sig för att hemtelefonen ska ringa och man har inget annat val än att svara.
Straff: Bli hatad. Hörde du? HATAD!...nej för grovt..ogillad...eller bara ignorerad. Avvisad. Typ så.
Observera!: Att man inte svarar på ETT telefonsamtal behöver inte betyda att du är ignorerad. Inte heller om man inte svarar på sms EN dag. Somliga gånger finns det tekniska ursäkter till detta. Det som jag talar om här är upprepade gånger.
 
Stiftad av Zinkies 23:27 2012-06-21

Bara så du vet är detta en oläst blogg. Ser du vad kategorin heter? Juste.
Schhhhhhhh....! (som sagt överflödigt...)

//Zinkies