Zinkies

Plans for the week
1. Watch Veronica Mars and get depressed (tradition, but I give up before I've fiished the third season)

2. Play music by the greatest artists on the planet (and mars), mainly music I never usally listen to.

3. Paint...a lot, so I can feel the artistical behavior form within

4. Dance and get thinner (my whole family in Norway thinks I'm a medium...and I don't won't more too big clothes)

5. Make sure that you understand that nr. 3 was a joke!

6. Get drunk...

7. Make sure that you see that joke too

8. Hit myself for randomly (I don't even know if that word exist) write in bad english..

Ladies and Lufsis (and gentlemen as well)
//Hursomhaver
Jag måste döööda dig nu Monica
Dagens ord var fäbjulöss. Med ironisk klang.
Ibland tänker jag att vissa verkligen vet hur man sårar in i minsta detalj. Det får mig nästan att gråta.
Sen tänker jag att vissa vill verkligen såra så att det går rätt igenom. Det får mig nästan också att gråta.
Tillsist tänker jag att den här bloggen är näst intill en drivblogg och all form av djup är näst intill patetiskt. Det får mig att gråta. Av garv. Haha..haha..ha.....ha...............
Skoja.
Nej men jag är trött på all hjärtlöshet. Det skär liksom i hjärtat på mig. Vi är så ytliga och själviska och självcentrerade och ser inte ett skit runt omkring oss. Vi dömer de trasiga och vi dömer de duktiga och vi dömer de fega och vi dömer de modiga och jag blir bara så fruktansvärt ARG!
Typ så, lite, kanske ja....
Notera att jag la till "Vi" så sitt inte och döm mig för att jag dömmer mänskligheten (inklusive mig själv).
Nej men påriktigt. Sluta spela äckliga spel, de är inte ens roliga. För mycket plastic överallt. Det är därför barbie är barbie och inte ett fattigt bar på gatan som kämpar varje dag för att överleva. Det är därför hon inte pratar om samhällsproblem och andra sociala konflikter. Hon är en vit, blond, blåögd, smal, plastad, rik, bitch/barbie. Är det vår syn på perfektion. "Hon är ju snäll mot alla" Vem bryr sig, alla älskar henne så vem har hon att vara dum mot?
Jag orkar bara inte för ingen fattar ändå. Säger du till någon att du blir ledsen, trampar de på din värdighet, ställer sig i överläge och gör situationen olidligt (spännande, spännande, spännande, jag lovar hon kommer säga spännande) nej spånskalle, akvarell var ordet...inte ens nära ju.
Säger du däremot att du inte brydde dig, hackar de så mycket de bara kan. För de vet att så fort alla är borta börjar såren svida. Slår du tillbaka och gör situtionen penibel åt andra hållet, står du ändå kvar med hålet i hjärtat för sårar bäst som sårar först.
Min katt snarkar...
Nää du livet är hårt för de hemlösa 
Utpumpad
Idag pratade jag skånska när jag kom hem. Eller njaa, jag försökte prata skånska. Imorgon har vi en lång skoldag och på torsdag har vi julavslutning. Kattejulavslutning låter meget tråkigt. Barnen slutar skolan imorgon och pappa slutade jobba idag. Orättvist, jag vet, men sånt är livet. Det säger alltid pappa när jag blir sur för att något är orättvist "livet är orättvist och fullt av besvikelser, det är kärleken som är det viktiga". Tröstande. Jag vet. Låt oss gå och lägga oss nu... eller läsa bibeln eller nåt... jag orkar inte ens skkriivvvaaaaaaaaaaaaaaaaa................csknl  ,nfäidsanc xz,
 
God natt jul
 
Ps. Vargen har kommit till vår skog... welcome my friend, welcome.......
 
Skoja..måste avsluta inlägget med min absoluta favoritsång i hela världen.......... (just nu)